Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022 Milica Dabović ISPROZIVALA takmičare: PRESMEŠNI SU! A evo i ZAŠTO!

Ješće guštere i insekte, ali ostaje do KRAJA!

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022 na male ekrane doneo je pravu borbu za život. A ona koja prednjači u preživljavanju i čiji je borbeni duh obeležio ovu sezonu popularnog avanturističkog rijalitija koji pratimo na kanalu Nova S svakako je Milica Dabović.

Na plemesnskom savetu voditelj Bojan Perić pitao je Milicu Dabović i Branka šta misle o ljudima koji samovoljno žele da napuste Survivor, a Dabović je odgovorila da će ona ostati do kraja, makar jela guštere i insekte.

– To mi je presmešno. Nije mi jasno zašto su ovde, ako žele da idu kući. Nije mi jasno zašto su došli i zašto ne odustanu, ako kažu to. Ako ti ne možeš bez hrane, na suncu… Ja sam došla ovde, ako treba da jedem, i insekte i guštere i sve, ja ću pojesti, jer želim da ostanem bez kraja. Ne mogu da pomislim da idem kući, koliko god da mi je teško – rekla je Dabović.

Zatim se nadovezao Branko.

– To je njhov izbor, ali ako neko ima stvarno razlog da ide kući, korektno je da kaže da želi da ide, ali kod nas ne verujem da će ikada ti dogovori postojati – rekao je on.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement