Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 9. epizoda: Vuk je NA KOLENIMA! Dragić će ga UNIŠTITI! Evo i KAKO!

Na RTS 1 u četvrtak 14. aprila od 20.00

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 9. epizoda koja se na RTS 1 emituje u četvrtak 14. aprila donosi neka nova lica u živote Tomovića i Smiljanića. Ali i nove probleme. Dragić se suprotstavlja Vuku, Kostina žena počinje da plete mrežu oko Ivana, a Lina ne prestaje da sebi pravi probleme.

Vera se sprema na put za Suboticu gde treba da se susretne sa novom tehnološkinjom koja bi trebalo da im pomogne oko pravljenja novog vina. Međutim, u međuvremenu stižu loše vesti. Jelena i Ruža su izašle u klub i napile se do te mere da su zaspale za stolom, a iz kafane ih je ispratio konobar probudivši ih u zoru. Tokom noći, Jelena u trenutku dok je bila pijana pozvala je Vuka sa Ružinog telefona i objasnila mu da je Dragić poslao inspekciju u vinariju i da sada imaju problem.

Vuk i Vera rešavaju da odmah krenu za Suboticu, a sa sobom vode i Mirteu kojoj se ne dopada što Vera ide za Suboticu jer postoji mogućnost da sazna nešto o svojoj prošlosti.

Sastanak sa tehnološkinjom Gocom koju tumači Rada Đuričin prolazi u najboljem redu, mada je Mirtea i dalje suzdržana.

Zoran saznaje da Dragić pokušava da napravi kopiju Stele.

Kosta razmišlja na koji način bi trebalo da obrlati Tomoviće. Pita se da li je Ivan prava adresa za to?

Vukov sastanak sa Dragićem ne prolazi kako je očekivao. Dragić je odbio njegov predlog i poručio da je uživao u tome kako je došao puzeći da bi mu on rekao NE. Ne samo što mu neće prodati zemlju Baćevića, nego mu je stavio do znanja da Subotica više nije njegov grad. Preuzeo je sve Vukove kontakte i sada je on gazda.

Kada je reč o vinogradu Baćevića, rekao mu je da će ga izorati, i preliti betonsku ploču da bi mu zauvek srušio posao sa Francuzima.

Jelena je rešila da u pomoć oko razvoda pozove svoju prijateljicu advokaticu. Nakon što je Ruži priznala da i dalje voli Vuka, ona je rešila da će se razvesti, ali pod njenim uslovima. To će značiti nove muke za Veru i Vuka.

Lina nastavlja aferu sa Šandorom. Dobro zna da se igra sa vatrom i da će taj skandal uništiti njihovu porodicu. Ali strast je jača od nje.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom Promo Miša Obradović

Izvor Film i TV

Advertisement