Connect with us

TV

Zašto nije snimljena SRPSKA VERZIJA sitkoma “SVI VOLE REJMONDA” i ko je trebalo da igra glavne uloge?

Vlasnici licence odbili da je prodaju, bila je preskupa ili je presudilo nešto treće?

Published

on

Svi-vole-Rejmonda

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih američkih sitkoma svih vremena – “Svi vole Rejmonda” trebalo je pre pet godina da dobije srpsku verziju.

Čuvena serija emitovana je i u Srbiji u nekoliko navrata, a trenutno je pratimo na kanalu FOX Life (radnim danima od 17.05). Zahvaljujući ovom više puta nagrađivanom sitkomu, glumac Rej Romano stekao je veliku slavu, a omiljeni lik svima je bila upravo mama Reja BaroneaMari.

Ova komedija koja govori o sportskom novinaru koji na sve načine pokušava da se izbori sa željama svoje majke i spruge, sa cinizmom svog oca i brata, kao i sa troje dece, osvojila je srca publike. Pilot-epizoda ove serije koju je skoro ceo svet gledao od 1995. godine pa sve do 2005. već je snimljena, a veliki broj srpskih glumaca trebalo bi da se nađe pred kamerama. Snimljeno je 210 epizoda.

Ulogu Reja na sprski način bila je poverena Andriji Miloševiću, dok je njegovu majku trebalo da igra čuvena Svetlana Ceca Bojković. Snimljena je čak i pilot epizoda, koja je poslata vlasnicima licence.

Andrija MIlošević (1)

Andrija Milošević

– Snimio sam dva pilota, za “Rejmonda” i za “Mamine sinove”. U ovom prvom glumiću sa Cecom Bojković. Fantastično je biti Rejmond, imam jako lepe utiske o tom projektu – rekao je svojevremeno Andrija Milošević.

Da li zbog toga što se vlasnicima licence nije dopala srpska verzija, pa nisu dali zeleno svetlo za snimanje serije, ili je domaća produkcija jednostavno odustala od projekta, “Svi vole Andriju” nije doživela svetlost dana.

svetlana-bojkovic-srecni-ljudi-yt

Svetlana Ceca Bojkovic u seriji „Srećni ljudi“

Ali zato su Andrija Milošević i Svetlana Ceca Bojković zaigrali majku i sina u sitkomu “Mamini sinovi”, u kojem im se pridružio i Nenad Jezdić. Ovaj humoristički trio zabavljao je publiku kroz 42 epizode.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement