Connect with us

STARS

UPOZNAJTE DECU VUKAŠINA IZ SERIJE “IGRA SUDBINE”: Slobodan Ćustić ima 5 SINOVA i 1 ĆERKU! (FOTO)

Najstariji sin poznatog glumca ima 41 godinu

Published

on

Slobodan Ćustić, Vukašin iz serije “Igra sudbine”, u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece koja nose nesvakidašnja imena – sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te ćerku Zariju.

Iz prvog braka, glumac ima još dva sina – Nikolu i Ljubomira.

Ono što je zanimljivo jeste da Slobodanov najstariji sin ima 42 godinu, dok najmlađi ima četiri i po.

– Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima 3 i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko – rekao je poznati glumac u jednoj emisiji pre godinu dana.

Ćustić je od supruge Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to, niti im razlika u godinama smeta.

Slobodan-Custic-Vukasin-Igra-sudbine

Slobodan Ćustić sa drugom suprugom Jelenom i decom

– Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve – ispričala je jednom prilikom Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude, pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

– Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj.

Voli se duša, a ona nema godine. Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je – slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim “normama” i “pravilima” – istakla je Jelena.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Advertisement