Connect with us

STARS

ŠOK! Brenin sin u TAJNOJ VEZI sa zvezdom serije IGRA SUDBINE! Evo i KOJOM! A evo i ŠTA Brena misli o TOME!

Zajedno su već mesecima

Published

on

Igra sudbine uspela u onome što su mnogi mislili da je nemoguće. Sišla je sa malih ekrana i uplela prste u stvarnost. Naime, kako prenose poslednjih dana domaći mediji, srce sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića navodno je osvojila popularna glumica najpoznatija nam po roli u seriji „Igra sudbine“. Reč je o glumici Milici Tomašević koja u hit seriji tumači lik Nade Galić, koja nije preterano popularno poslednjih dana.

Brenin sin je, podsetimo, nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković. Mediji su dugo verovali da je Lena Čolak osvojila Viktora, međutim ispostavilo se da je on već mesecima navodno u tajnoj vezi sa popularnom glumicom Milicom Tomašević.

Vezu su, navodno, obelodanili na rođendanskoj proslavi Viktora Živojinovića, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

– Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip – rekao je izvor za Svet.

Koji li je scenario igra sudbine pripremila za Milicu i Viktora saznaćemo tokom narednih dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Prinstskrin

Izvor Film i TV/24online

 

Advertisement