Connect with us

STARS

NESTALA IZ JAVNOSTI: Evo gde je BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ, bivša DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA i zvezda “SINĐELIĆA”

Šuška se da se skrasila pored novog dečka

Published

on

Brankica-Sebastijanovic-Samac-u-braku

Brankica Sebastijanović postala je potpuna enigma za domaću javnost, koja je pamti po ulogama u serijama “Sinđelići” i “Samac u braku” i filmu “Vrati se Zone”, ali i po četvorogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Milošem Bikovićem.

Glumica je nekada mnogo obećavala, bila je u jednom trenutku vodeće ime među mladim glumicama, a onda je naprasno nestala iz javnosti. Neki kažu da se okrenula porodici i sreći koju joj provođenje vreme sa istom donosi.

Brankica-Sebastijanovic-i-Milos-Bikovic-Samac-u-braku

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković u seriji „Samac u braku“

Niz fotografija posvetila je upravo najmlađem članu porodice koji je uneo neizmernu radost u živote njenih najbližih. Tako je svojevremeno, Brankica na “Instagramu” objavila fotografije sa svojim sestrićem, sinom svog brata Nevena, sa kojim je bliska i njegovo dete gleda kao svoje.

Inače, ljubavni život Brankice Sebastijanović tema je o kojoj se malo toga zna. Glumica je prilično povučena, ne voli da eksponira u medijima u kontekstu svog privatnog života, a partnera nije predstavila javnosti.

Ipak, najnovije fotografije koje su objavljene na “Instagramu” navele su mnoge da se zapitaju da li je konačno pronašla sreću pored muškarca koji odgovara svim njenim potrebama.

Naime, dečko Brankice Sebastijanović sudeći po tome koliko su prisni, može biti umetnik Dušan Matejić sa kojim su nastale pomenute prisne fotografije. Njih dvoje su zagrljeni pozirali pred objektivom fotoaparata, a glumicu do sada nismo imali prilike da vidimo u takvom izdanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Pulsonline

Advertisement