Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: ŠOK! Vladimir se UZBUDIO dok je držao Milicu za RUKU! Pogledaj FOTO! Sve se VIDI!

Sve se octralo! Vladimir nije mogao da sakrije uzbuđenje!

Published

on

Survivor

SURVIVOR SRBIJA 2022: ŠOK! Vladimir se UZBUDIO dok je držao Milicu za RUKU! Pogledaj FOTO! Sve se VIDI!

Vladimir je svom timu doneo pobedu ove nedelje u igri za namirnice, jer je u odlučujećem momentu bio mnogo bolji od Tomislava iz plavog plemena. Nakon što su se igre završile, takmičari su se uhvatili za ruke – a Vladimir Govedarica je dobio erekciju.

Tokom igrice za naimirnice desila se i jedna zanimljiva situacija. Dok je držao za ruke sa Milicom Dabović, Vladimir je doživeo erekciju.

Ovaj momenat nije promakao kamerama, pa se tako sve videlo i to u krupnom planu. Vladimir je ranije izjavio kako ne misli o simpatijama na ostvru, ali izgleda da njegova podsvet govori drugačije.

Insteresantno je i to da je Mina Nikolić zaljubljena u Vladimira, a da upravo Milica Dabović savetuje ovu takmičarku kako da se ponaša prema njemu.

Prve simpatije u Survivoru počele su da se otkrivaju još na samom početku, a Mina Nikolić nije krila da joj se dopada Vladimir.

Sada su devojke iz crvenog tima među sobom pričale ko se kome tu sviđa.

Dok je Nađa tvrdila da niko nije privukao njenu pažnju, Mina je stidljivo otkrila da joj je se još uvek sviđa Vladimir.

Međutim, on je tvrdio da uopšte ne razmišlja o tome i da mu se niko iz njegovog plemena ne dopada, kao i da nije primetio nikakve varnice među članovima svog tima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova S Prinstskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement