Connect with us

Featured

ŠOK! Glumci Miloš Biković i Brankica Sebastijanović nisu bili intimni dok su bili u vezi! EVO i ZAŠTO!

Published

on

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović uživali su u velikoj ljubavi, koja je trajala nešto više od četiti godine, javnost je bila ubeđena da će se venčati, te su i navijali svi za to, a onda se desio obrt. Međutim, jedna stvar je bila veoma čudna u njihovom emotivnom odnosu.

Pročitajte još HIT! Glumica Olja Lević ima sestru koja je prava lepotica! EVO KAKO izgleda!

Naime, njih dvoje kao tada mlad par, zaljubljen, pun emocija i strasti, odlučili su da nemaju intimne odnose, već da se čuvaju za brak. Nisu to krili, ali javnost je bila šokirala ovom činjenicom, a Brankici je to smetalo, pa je jednom prilikom odgovorila svima i objasnila svoj tadašnji stav.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – pričala je tada glumica, naglasivši da se i njen tadašnji momak Miloš, slaže sa ovom odlukom, kao neko ko je odrastao u patrijahalnoj porodici.

Pročitajte još HIT! Glumica Svetlana Bojković otkriva da li je neko od kolega podseća na nju iz mladosti i DA LI se poistovećuje sa likovima koje…

– Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu seksualnost čista degradacija – bio je jasan tada Biković u svojim izjavama za medije, a kako je nakon Brankice promenio niz žena, stav mu se očigledno promenio, piše Republika.rs.

Foto Promo/Printscreen YouTube eduTV 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement