Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Matija i Sofija neće imati SREĆAN KRAJ! Matija UMIRE? Pročitajte njegovu OPROŠTAJNU PORUKU!

Nećete moći da ne zaplačete! Tuga…

Published

on

Igra sudbine Matija Sofija (1)

Igra sudbine još jednom nas je dovela do ivice suza i smeha. Cela Srbija sinoć je videla jednu od najemotivnijih scena u seriji od početka emitovanja. Scena u kojoj se Matija oprašta od Sofije pred odlazak u London na zahtevnu operaciju mozga posebno je dirnula gledaoce, zbog čega su mnogi pustili suzu.

Nakon što su Matiji dijagnostifikovali tumor na mozgu, njegova tetka Ada Kančki se odmah pobrinula da on dobije maksimalnu zdravstvenu negu. Čim su pronašli adekvatne lekare stručnjake, Matija je odlučio što pre da ode u London na operaciju.

Pred odlazak na aerodrom, Matija se oprostio od tetke Ade, ali najemotivniji momenat bio je njegov rastanak sa voljenom Sofijom.

„Jednog dana kad ozdraviš, bićemo srećni – ti, naša beba i ja. Dugujem ti tu sreću“, ovim rečima je Sofija ispratila Matiju na aerodrom.

Međutim, još potresniji trenutak usledio je nakon što je Matija krenuo ka aerodromu ostavivši iza sebe uplakanu Sofiju i Adu.

Ono što se tada dogodilo, podstaklo nas je na slutnju da se Matija više neće vratiti u seriju, jer se neće vratiti iz Londona. Naime, kada se oprostio od Sofije, on je pustio oproštajnu poruku koju je snimio za Sofiju. Budući da smo čuli celu poruku, deluje logično da je to bio i Matijin zvaničan oproštaj od Sofije. Pročitajte šta je to on poručio Sofiji.

– Hej, mala. Kad ovo budeš slušala, ja ću već biti na nekom drugom mestu, ali to nije bitno. Bitni smo ti i ja. I naša ljubav, jer niko nikada nije imao takvu ljubav kao što je naša. Ej, pogledaj gore, pogledaj ka nebu i mahni mi. Ne vidiš me, ali ja tebe vidim. Krijem se iza onog tamo oblaka. Ne tog. Onog tamo. E, sad ću da ti izvirim. Smejem ti se, vidiš me. Hajde, nasmej se i ti meni. Tako. Lepo. Ti znaš da sam ja ceo život živeo za taj tvoj osmeh. I želim stalno da se smeješ. Jer dok god se ti smeješ, ja ću živeti sa tobom u tom osmehu. Uvek. E, dobro. Sada idi u poslastičarnicu. I naruči jednu veliku krempitu. Slobodno, za oboje, i pojedi i moj deo. I slobodno budi musava. Ja te volim čak i kad si musava. Volim te bilo kakva da si. Znaj da ću te uvek čuvati u svom zagrljaju. Uvek. Uvek. Uvek… Lepoto moja. Moja mala.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement