Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 156. epizoda: Bojan je na TRAGU ELENI! Hoće li je UHVATITI NA DELU?

Elenin sat otkucava! Bojan joj je za PETAMA!

Published

on

Nikola-Surbanovic-Kolo-srece

Kolo sreće 156. epizoda koja se na TV Prva emituje od 21.00 u četvrtak 14. aprila na TV Prva konačno će Eleni pomrsiti konce. Dogodiće se ono što nije očekivala. Njena prevara se bliži kraju.

Vanja moli Terezu da se po povratku iz Francuske ne vraća Andriji. Na uporno insistiranje bivše drugarice i poslodavca, Vanja sve priznaje… U dogovoru sa Bojanom, inspektor odlučuje da proveri račune svih zaposlenih u kući Raketića. U Božinu i Persidinu zvrčku oko nestanka, sada je upletena i policija. Zbog svega što joj se desilo, Mara urla na majku i na kraju je izbacuje iz sobe.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 156. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement