Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 14. epizoda: Ko planira da PRESEČE VENE i zašto?

U četvrtak, 14. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-14-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 14. epizoda:  Saška se pojavljuje ispred kuće Smiljanića. Kuca na vrata. Vera, misleći da joj dolazi Mirtea, otvara i ostaje u čudu kada vidi crnokosu devojku.

Ivan odlazi kod Kostine žene. Tea mu, iznenada, govori: “Šta me gledaš? Skidaj se!”

Na novoj medijaciji, Džej Di pita Vuka ko je njegov knjigovođa. On joj otresito odgovara da ne razume zašto ga to pita kada zna i sama da mu knjige vodi sestra. Džej Di kaže da bi se i ona na njegovom mestu osećala samouvereno, a zatim konstatuje da je ona vodila obe knjige. Vuk i njegov advokat su u šoku, jer Džej Di insinuira na to da je određena poslovanja krio od Jelene.

Lina krišom upada u Ružinu sobu. Odlazi do ormara u kojem stoji sef, otvara vrata i ukucava šifru. Nada se da će tamo pronaći dovoljno novca da isplati Šandora, koji je ucenjuje da će poslati svima njene obnažene fotografije.

Neku uzima žilet u nameri da preseče vene. Da li to Kosta planira da se ubije?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement