Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Ovog takmičara MRZI CELA ZEMLJA! A evo i ZAŠTO!

Bio je omiljen, sada ga niko ne voli

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Stevan Stevanović, do skoro omiljeni takmičar šou programa Survivor, sada je, čini se, postao jedan od najomraženijih. Zbog toga je kriv i on sam, ali i njegovi saigrači iz tima, komentarišu korisnici na društvenim mrežama.

Na Tviteru se neprestano priča o Survivoru. Jedan od takmičara kojeg tviteraši najviše komentarišu trenutno je Stevan Stevanović.

Crvenom timu, u kojem se i Stevan nalazi, zameraju nepravdu. Kažu da su Stevana nepravedno okarakterisali kao najjaču kariku samo zbog fizičkog izgleda, koji je u stvari, njegova mana, pokazali su izazovi i dueli u kojima se takmičio.

Od svih takmičara crvenog tima, Stevan ima ubedljivo najmanje dobijenih duela. I pored toga, nikada nije dobio nominaciju za ispadanje.

Zašto? – pitaju se korisnici Tvitera.

Survivor Srbija 2022

– Koliko Nađu ubeđuju da je loša i srozavaju joj samopouzdanje toliko Stevana pumpaju da je neki bitan faktor da je i sam poverovao u to. Važno je zato biti svestan svojih mogućnosti a ne tražiti ih na skali u očima drugih – glasi jedan od komentara.

– Zašto neko, kada crveni tim kaže da su najslabije karike Mina, Nađa i Ramiz, ne kaže da su Stevan i Branko tipa identični po pobedama? Do prošle nedelje nisu dve pobede skupili – nadovezuje se drugi korisnik Tvitera.

– Došli smo dotle da me Stevan nervira čak više i od Jovane – poručuje Kaldrmaš.

– Stevan definicija beskorisne mase – glasi još jedan surovi komentar.

– Stevan tradicionalno 0 bodova – smatra Tamo neka Tamara.

– Ni Stevan ne može da vjeruje da je osvojio bod – kaže Piki, na šta se nadovezuje Tviterašica Villanell sa komentarom – Stevan me je naučio da ne verujem nabildovanim muškarcima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV/ Nova S

 

 

Advertisement