Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: TAJKUN dobio zeleno svetlo za DRUGU SEZONU! Evo KADA počinje SNIMANJE!

Vraća li se Dragan Bjelogrlić u nastavku?

Published

on

Tajkun 2

Tajkun je bio prva serija produkcije Fajerfly, i projekat koji je najavio niz sjajnih naslova koji su u protekle dve godine stigle na srpske male ekrane iz ove produkcije. Međutim, „Tajkun“ je bio i serija koja je na neki način otkočila domaću TV produkciju koja je posle dobrog starta „zaglavila“ na „Ubicama mog oca„.

Uvertira u polet koji je ostalim produkcijama dao „Tajkun“ stigla je na krilima serije „Južni vetar“ negde na početku horora zvanog koronavirus pandemija. Krimi saga o biznismenu koji se svim silama bori za svoju imperiju, ali i porodicu, Vladanu Simonoviću (tumači ga Dragan Bjelogrlić) kroz 10 napetih epizoda prikovala je gledaoce za male ekrane i izazvala pravu pomamu.

Upravo zbog toga, ali i zbog velikog finala u kom Simonović usled srčanog udara završava sam na zemlji boreći se za vazduh, ali i za život, publika je ostala željna nastavka. Međutim, meseci su prolazili, na našim malim ekranima smenjivale su se nove hit serije, ali je pitanje „Hoće li Tajkun dobiti drugu sezonu“ zauvek ostalo da intrigira publiku.

U ekskluzivnom intervjuu za Film i TV, koji je po završetku prvog ciklusa, dao scenarista serije Đorđe Milosavljević, otkriveno je da se o nastavku razmišlja, a Milosavljević je već tada imao ideje u kom pravcu bi priča mogla ići dalje.

– Razrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku. Postoji i ambicija i želja, i moja i produkcije i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojima bi priča posle finalne 10. epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti. Kako je to scenarista Kevin Vilijamson koji potpisuje legendarni filmski horor serijal „Vrisak“, rekao – nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku „Tajkuna“ ponuditi svega više. I drame, i akcije i tajkuna – istakao je tada Milosavljević u intervjuu za Film i TV koji možete pročitati OVDE.

Međutim, dve godine kasnije, možemo ekskluzivno otkriti da je čekanju došao kraj. Kako smo saznali od dobro obaveštenog izvora, Tajkun 2 je zvanično dobio zeleno svetlo za nastavak snimanja, a prva klapa očekuje se već ove jeseni ili zime, što znači da bismo novu sezonu mogli da gledamo već naredne godine.

Scenario druge sezone je, kako nam je objašnjeno, gotov, a trenutno su u toku pregovori oko glumačke postave koja će predvoditi radnju u nastavku, pa ćemo tokom narednih nedelja konačno dobiti i odgovor na pitanje hoće li se Dragan Bjelogrlić pojaviti i u novim epizodama i staviti tačku na pitanje da li je Simonović preživeo?

Odgovor na ovo pitanje u ranijim intervjuima potražili smo i od scenariste Đorđa Milosavljevića, a evo šta je on rekao o tome hoćemo li Dragana Bjelogrlića gledati u nastavku?

– Ne mogu trenutno mnogo da vam otkrivam o svemu, priča bi se širila i u prošlost i u budućnost. A da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni, još je rano da otkrivam, mada je on taj koji sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice „Tajkunu“ – zaključuje Milosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement