Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 15. epizoda: Lina je u OPASNOSTI! Neko joj se PRIKRADA! Da li je to ŠANDOR?

U petak, 15. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-15-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 15. epizoda: Marko govori Nemanji da je od Vuka naučio da čovek nikada ne zna kada će mu ko zatrebati. Upoređuje to sa odnosom koji je njihova porodica imala sa Baćevićima, a oni su hteli da im prodaju vinograd da su ih odmah pitali. Kaže da mu je muka od bolesnih odnosa. Nemanja ga onda pita kako bi nazvao svoj odnos sa Andrijanom – bolesno ili standardno.

Ruža kaže Lini da ne može preko interneta da traži čoveka koji će nastaviti radove na pola, a ova joj odgovara kako mogu da pogledaju preporuke kako ne bi prošli kao sa Šandorom.

Nemanja gleda babinu sliku sa pogledom na Veru i kaže kako je njena majka bila lepa i da mnogo liči na nju.

Zoran se jada na sastanku anonimnih alkoholičara. Kaže da ništa što uradi njegovoj ženi i sinu to ne valja. Oseća se kao da ga preziru.

Nemanja pita Mirteu da li zna zašto se Vuk i Vera još nisu venčali. Nakon što ona odmahne glavom, Nemanja kaže kako je to njihova stvar. Međutim, Mirtea kaže da se to ne tiče samo njih.

Ruža sa inspektorom odlazi do Šandorove prikolice, ali ga ne pronalaze tamo. Ona se žali kako se danima nikome nije javio, što je i inspektor čudno.

Uveče, dok Lina istresa stoljnak na terasi, neko se iz mraka prikrada njenoj kući. Da li je u pitanju Šandor?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement