Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 157. epizoda: Dogodiće se STRAŠNA TRAGEDIJA! A evo i KO je UPLETEN U SVE!

Bojan i ne sluti šta se sprema Raketićima…

Published

on

Kolo sreće 157

Kolo sreće 157. epizoda koja se emituje na TV Prva od 21.00 u petak 15. aprila uz mnogo ljubavnih peripetija i napete melodrame na više frontova sprema nam i jedan veliki šok. O čemu li je reč?

Kada čuje Brkino cvrkutanje sa Kaćom, Drina će biti slomljena. Slično će se osetiti i Mara nakon Ljubine izjave da njihova bajka nema ni princa, ni princezu, a ni srećan kraj.

Pijan i besan zbog činjenice da je Tereza otišla na operaciju bez njega, Andrija saopštava Zori da više ne mora da se pretvara da ne zna da mu se brak raspada…

Bojan pita Jelisavetu za ples i baš ništa ne sluti na tragediju koja će se dogoditi… ​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 157. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement