Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Milica Dabović RAZBESNELA SRPKINJE zbog JEDNE STVARI! Evo i KOJE!

Ovo joj neće oprostiti!

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Bivša košarkašica privukla je veliku pažnju svojim ponašanjem, pa je stalno na meti. Iako je među ženama fizički najspremnija, ona je i najomraženija.

Milica gotovo da ne gubi u igrama, pa je pokazala da je u dobroj formi sa naglašenim takmičarskim duhom i željom da pobedi.

Ali, sa druge strane, ta njena želja i specifična narav nailazi i na brojne osude, jer se Dabović nametnula kao vođa u svom timu. Zbog toga često daje sebi dovoljno slobode da uvredljivo komentariše druge učesnike.

Ovakvo ponašanje je iritantno brojnim gledaocima Survivora, a kako vreme odmiče kritike upućene bivšoj košarkašici su sve češće i naglašenije, pa su je mnogi prozvali najomraženijom takmičarkom.

Tviterašima najviše smeta, kako se često može pročitati na ovoj mreži, bes i arogancija koju pokazuje Milica.

„posle homofobnih izjava po medijima, a posle i rasisitičkih ispada, stvarno nije čudno što milica dabović vređa ljude i govori kako bi ih šamarala“ poručuje na Tviteru Čubakina Žena

„Kolika si zmija od 0 do Milica Dabović?“ pita se tviterašica Avokadica

„Jel može da sledeća igra bude takmičenje ko je najgori čovek, pa da ispadne Milica Dabović konačno?“ radoznala je Teodora Đedović

Podsetimo, bivša košarkašica je na samom početku istakla da je došla u Survivor sa jednom željom, a to je pobeda.

„Zašto je dijabola Milica ubedjena da je najbolja na svetu i da niko ništa ne sme da joj kaže a ona svima da? Kontam da većina zna iz priče njene sestre šta je preživljavala od oca pa valjda i dalje leči neke komplekse. Svi su tamo isti, ne zanosi se matora“, brutalna je DarligIveToldU

Zašto je Milica izazvala toliki bes gledalaca, mada moramo primetiti da je među komentarima najviše pitanja koja dolaze iz ženskog tabora. Muškarci se mahom o Milici Dabović i ne izjašnjavaju. Zašto žene ne vole Milicu Dabović?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement