Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 16. epizoda: Ruža saznaje da je Šandor nestao! Rađa se sumnja…

U ponedeljak, 25. april, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-3-sezona-6-epizoda-Ruza

Tajne vinove loze 2. sezona 16. epizoda: Zoran zatiče uplašenu Linu i Šandorovo beživotno telo na podu svoje kuće. Zoran je ubeđuje da bi trebalo da pozovu policiju, jer je u pitanju bila samoodbrana. Međutim, Lina neće ni da čuje. Govori mu da moraju da se reše tela.

Lina i Zoran uvijaju Šandorovo telo u tepih, a zatim ga guraju u gepek automobila i odvoze na zabačeno mesto gde ga zakopavaju.

Po povratku kući, Lina i Zoran zatiču Ružu u dnevnom boravku. Ona kaže da je šetala i pomislila da su budni, pa je odlučila da svrati. Kaže kako je čula da su otišli na salaš, pa ih pita šta su radili tamo u gluvo doba noći. Lina kaže da su nosili đubrivo za biljke. Ruža shvata da se nešto čudno dešava sa njima, pa odluči da krene kući, usput komentarišući kako im se oseća hemija. Lina se pravda kako je u toku dana ribala.

Kosta podseća Jelenu da mu je njen otac bio veliki prijatelj i da su njeni problemi i njegovi. On joj još kaže kako može da ih sluša, ali da je pametnije da pokušaju da ih reše. Jelena ga zabrinuto pita da li je ponovo nešto loše uradio, a on joj odgovara kako joj Danica nije prijateljica i da nije dobra za posao. Ali da je on sredio stvar i da im više neće smetati.

Lina je i dalje u šoku, ne može da se pomiri sa onim što je uradila. Kaže Zoranu da se boji. Za to vreme, inspektor poziva Ružu i saopštava joj kako je preduzimač na njenom salašu, Šandor Nagi, prijavljen kao nestao.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement