Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 17. epizoda: ZORAN odlučuje da se PREDA POLICIJI! Priznaće da je UBIO ŠANDORA!

U utorak, 19. april, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-17-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 17. epizoda: Bora govori Vuku kako se raspitao o Kosti i da je saznao kako se opasnim poslovima bavio u Nemačkoj, Švedskoj i Holandiji. Dovode ga u vezu sa raznim kriminogenim klanovima.

Vera zove Vuka, ali on joj se uporno ne odaziva na telefon. Snežana joj kaže kako njoj nije čudna njegova reakcija, jer su svi muškarci isti.

Jelena i Vuk su zajedno. Razgovaraju o Kosti. Jelena ga pita da li je to on, možda, ljubomoran na Kostu. Govori mu da nema razloga za to, jer je Kosta oženjen čovek, a usput ga bocka kako je i on bio oženjen, ali to mu nije smetalo da nađe devojku. Za to vreme, neko iz prikrajka ih krišom slika mobilnim telefonom.

Zoran je prelomio. Saopštava Lini da će se predate policiji. Odlučio je da preuzme krivicu na sebe i kaže kako je on ubio Šandora.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement