Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI 2 Vojin Ćetković otkriva KADA gledamo DRUGU SEZONU i kada počinje SNIMANJE!

Hoćemo li nove epizode pratiti ove godine?

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi po mišljenju mnogih jedna od najboljih serija emitovanih tokom protekle godine iščekuju se kao leto posle ovih dugih i hladnih dana. I kao što proleće nikako da grane i zablista, tako i „Kalkanski krugovi“ još čekaju da se priče iz Zabrana vrate u punom sjaju sa novim epizodama.

Iako nam je Đorđe Milosavljević jesenas natuknuo da je počeo rad na scenariju za drugu sezonu, a zatim se početkom godine i Milutin Karadžić kao reditelj ove serije u produkciji FireFly-a i Telekoma Srbije nadovezao sa informacijama o nastavku, činjenica je da konkretnih informacija o novim epizodama još nema.

Ili možda, ipak, ima.

Naime, glavna zvezda serije, Vojin Ćetković, koga trenutno gledamo i u seriji „Tajne vinove loze“ na Superstar kanalu i na RTS 1, gostujući u emisiji „Šarenica“ otkrio je da je čuo neka šuškanja o tome kada bi serija trebalo da se nastavi.

– Još ništa konkretno ne znam. Čuo sam da se piše scenario za drugu sezonu, ali kada je reč o snimanjima, verujem da se čeka leto, da cela Šumadija olista. Mada, onda pretpostavljam da ćemo novu sezonu gledati tek 2023. godine – smatra Ćetković dodajući da je ova serija specifična baš zbog toga što govori o aktuelnim društvenim odnosima i problemima sa akcentom pre svega na to koliko današnja brzina i način života kradu od nekih normalnih porodičnih odnosa i vrednosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Šarenica RTS

Advertisement