Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 161. epizoda: Elena ima NOVI PLAN kako da OPLJAČKA Maru! Evo ŠTA je smislila!

Hoće li joj Mara ponovo poverovati?

Published

on

Kolo sreće 203

Kolo sreće 161. epizoda koja se emituje u četvrtak 21. aprila od 21.00 donosi nam tri velika iznenađenja  koja će voditi iz jednog u drugi preokret.

Elena nastavlja da navlači Maru na “tanak led” i sigurna je da će uskoro uspeti da je ubedi da će ona odneti pare u banku.

Spasa saopštava Jeli da je između njih definitivno sve gotovo. Paralelno sa tim, u razgovoru sa Đorđem, Kaća priznaje da misli da voli Spasu. Zbog toga što njegovi “saradnici” još uvek nisu provalili potrebnu šifru, Brka je pomalo besan.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 161. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement