Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Dara Džokić otkriva NAJVEĆU TAJNU! Evo ŠTA glumci PIJU u seriji! Nije vino VEĆ…

Ovo o seriji NIKO NIJE ZNAO!

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze bliže se polovini druge sezone, barem kada je reč o emitovanju na kanalu Superstar, a prave tajne tek počinju da se otkrivaju. Dara Džokić otkriva da su Sloboda Mićalović i ona u ledenom studiju snimale hit seriju. Glumica koja u telenoveli RTS igra Mirteu, pomajku glavne junakinje Vere, kaže da joj nije bilo lako na snimanju novih 38 epizoda.

– Nije bilo lako danima snimati u studiju. Bilo je dana kada smo Sloboda i ja po ceo dan provodile zatvorene, i po hladnoći i po vrućini, a dodatna muka bio je i kovid, koji je tada bio u punom jeku – priča Dara za Informer i dodaje da su se njena mlađa koleginica i ona međusobno bodrile u teškim momentima:

– Bilo je naporno, ali i veselo. Boba i ja smo se mnogo smejale na snimanju. Možda je najviše smeha i bilo baš tih dana kada smo imale najviše posla. Zato smo same sebi dale nadimak „Brze glume Srbije“.

Dara kaže da je sa suprugom Vojina Ćetkovića bliska još od 2003. godine, kada joj je glumila majku u seriji „M(j)ešoviti brak“:

– Bobu doživljavam kao ćerku još od serije „M(j)ešoviti brak“. Imam posebno osećanje i ljubav prema njoj, i kao glumici i kao mladoj i pametnoj ženi. Sa njoj i sa Vojinom sam sarađivala u „Tajnama vinove loze“ lako i veselo. Oni su daroviti, brzi i efikasni glumci sa kojima se sve dogovaram u trenu.

Dara Džokić kaže da je svoju junakinju Mirteu učinila dihovitom, iako po scenariju nije trebalo da bude takva.
– Mirtei sam poklonila svoj smisao za humor. Volim svakom liku da dam dozu duhovitosti, naravno, kada je to primereno sceni koju snimam. Inače, nemam nekih velikih dodirnih tačaka sa svojom junakinjom iz serije – priča glumica.

Džokićeva priznaje da je zahvaljujući hit telenoveli naučila mnogo toga o vinu.

– Saznala sam da se u vino ponekad stavlja takozvana „šuška“. To je specifičan miris kore drveta, trave i još nekih tajnih sastojaka koje piću daju specijalan šmek. Volim ponekad da popijem čašu dobrog vina. To piće je toliko različito u zavisnosti od toga iz koje je vinarije, sorte, berbe, godine… Nisam veliki poznavalac vina, ali umem da prepoznam koje je vrhunsko – priča Dara i dodaje da su glumci na snimanju ipak pili samo sok:

– Iako se u ovoj seriji radi o vinu, ipak smo na setu pili sok od jabuke, koji po izgledu podseća na vino.

U hit seriji „Tajne vinove loze“ snimanoj u produkciji „Telekoma Srbije“ glavne uloge tumače Sloboda Boba Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić i Marko Vasiljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement