Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK Prva SRPSKA serija koja se gleda na PET KONTINENATA!

Published

on

Državni službenik

Državni službenik, i pre zvaničnog starta treće sezone koji je zakazan za 23. april na kanalu Superstar od 21.00, potvrdio je da je najpopularniji domaći projekat spreman da osvoji ceo svet.

Nakon što je serija privukla pažnju velikog broja gledalaca iz regiona, sada će svojim misterioznim zapletima i uzbudljivim preprekama sa kojima se glavni likovi susreću, upoznati i publiku širom sveta.

Kao što je poznato, prava na emitovanje zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, otkupile su svetske platforme Disney+ iz Indije, GloboPlay iz Brazila, Somos Next i Flix Latino za područje SAD i Portorika, Pop TV, Brio kanal i Voyo iz Slovenije i RTL i Play Premium platforma iz Hrvatske. Ovom svojevrsnom potvrdom kvaliteta serije, najavljen je i početak emitovanja treće sezone  na Superstar kanalu, gde će gledaoci vikendima imati priliku premijerno da gledaju 14 novih epizoda.

Kako je istakao Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija, “Državni službenik” je uspeo da ostvari visoke standarde u produkciji, zahvaljujući kojima se Srpske serije sada gledaju na pet kontinenata.

– Uspeli smo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali na samom početku ulaganja u produkciju serija – da internacionalizujemo sadržaj jer smo od starta bili uvereni u njihov i kvalitet glumaca, režisera, producenata i scenarista. Tih visokih standarda ćemo se držati i u budućnosti – poručio je Lučić.

Glavna zvezda serija Milan Marić raduje se novom druženju sa publikom u roli agenta bezbednosne služne Lazara Stanojevića kog će sada upoznati čitav svet.

– Svi smo se u ekipi šalili da je moj lik u seriji srpski Džejms Bond, mada ovde smo prikazali taj posao pun rizika, koncentracije, predanosti. Moj agent Lazar predstavljen je kroz pristup prema poslu, porodici, svojoj ženi. Njegovi najveći lomovi se ne dešavaju u jednom ili drugom već u spoju profesionalnog i privatnog života – naveo je Marić.

Svoje uloge u “Državnom službeniku” u trećoj sezoni će ponoviti i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček i Petar Benčina.

Autor serije je reditelj i producent Predrag Gaga Antonijević, a scenarista je promenjen u odnosu na prve dve sezone. Treći serijal potpisuju književnik Vladimir Kecmanović i dramaturškinja Staša Bajac.

Predrag Gaga Antonijević, producent i kreator serije, je izjavio da je ranije bilo nezamislivo da se u kinematografiji pojavi priča o tajnoj službi.

– Ko bi verovao da će priča o srpskom Džejmsu Bondu biti gledana i u Americi, a sada se naš projekat emituje u celom svetu. Zahvalan sam kolegama Lekiću i Ivanu Živkoviću na režiji ove serije  – rekao je Antonijević.

Inače, “Državni službenik” je sinhronizovan i na španski jezik. Producent Maksa Ćatović izjavio  je da se nikada nije ovoliko radilo na filmu i televiziji, ali i da je ponosan što je „Državni službenik“ prvi projekat Telekoma Srbije koji je danas doživeo zaslužen uspeh na svetskom nivou.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Irena Canić

Izvor Film i TV

Advertisement