Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Ramiz otkrio KO JE KRIV što je BAŠ ON izbačen iz takmičenja! Evo o KOME JE REČ!

Po izlasku iz Survivora Ramiz OTVORIO DUŠU!

Published

on

Survivor Srbija

Survivor Srbija 2022: Ramiz Gusinac eliminisan je iz Survivora. On je u igri za eliminaciju izgubio od znatno izdržljivijeg Gorana. Iako su pripadnici plavog tima bez mnogo razmišljanja odmah nominovali Gorana, najuspešnijeg među njima, sa oduševljenjem su prihvatili to što je ipak Ramiz ispao iz daljeg takmičenja,

Ramiz nije gajio loše emocije zbog odluke da on bude taj koji će napustiti takmičenje, ali je pre toga objasnio koga krivi za svoju nominaciju.

Iako je Nađa do sada delovala kao najslabija karika, voditelj Boki Perić joj je pre nekoliko dana pokazao zvaničnu statistiku prema kojoj ima isti učinak kao Stevan. Ona je psolednje dve nedelje nominovana kao najslabija, pa ostaje pitanje da li će njen tim opet doneti istu odluku.

Pored nje, među najslabijima je i Mina. Ona ni sinoć nije uspela da donese poen svom timu, te bi lako mogla da se nađe u igri za eliminaciju.

Nije se snašao ni Steva, koji je sve vreme vodio tokom sinoćnog izazova, ali je u poslednjem trenutku izgubio. Vidljiv pad u energiji viđen je i kod Jovane, kojoj je bilo teško da se izbori sa blatom.

Gubitnica večeri svakako je bila Milica Dabović, koja svom timu uglavnom donosi pobede, pa je njen sinoćni poraz iznenadio. Iako je izgubila jednu igru, pretpostavljamo da je zaštićena od nominacija jer važi za ubedljivo najjaču kariku crvene ekipe.

Ko bude dobio najveći broj glasova crvenog tima moraće da se suoči sa Goranom u finalnom duelu. Goran je ranije istakao da nema nameru da se vraća u takmičenje nakon što ga je njegov tim nominovao, ali nije sigurno da je ostao pri tom stavu.

Pratite Survivor i večeras jer ćemo u epizodi koja će biti emitovana odmah nakon emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ saznati ko se bori sa Goranom u igri za eliminaciju, kao i ko zauvek napušta takmičenje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

 

Advertisement