Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 20. epizoda: Tea OTKRIVA Ivanu KOSTINU TAJNU! Zbog OVOG je MUČI…

U petak, 29. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-20-epizoda-Tea-i-Ivan

Tajne vinove loze 2. sezona 20. epizoda: Lina priznaje Zoranu da joj se Šandor u početku dopadao. Jednom ju je poljubio, ali da se ona odmah povukla. Zvala ga je da mu kaže kako to ne sme više da se dogodi, a onda se više ničega ne seća. Zna samo da se probudila na nekoj livadi. Zoran joj govori kako mu je žao što sve ovo moraju da prođu, ali on mora da zna sve što se dogodilo da bi mogao da joj pomogne. Ona mu na kraju priznaje da ju je Šandor silovao.

Zoran zahteva od Line da mu dopusti da se preda policiji i da prizna zločin, ali ona ne želi to ni da čuje. On se plaši da će, kada Vuk bude odneo novac ucenjivaču, koje će tada da presretne policija, fotografije dospeti u javnost i da će ona biti dovedena u problem. Na kraju joj govori kako postoji rešenje, ali da ona mora da mu veruje.

On odlazi kod Koste i govori mu da je ubio Šandora, jer kada je čuo šta je uradio Lini nije smeo da dozvoli da se dogodi ponovo. Kosta mu govori da je važno to što mu je ispričao i da je kod njega siguran.

Ruža kaže kako ništa nije isto od kada je on otišao kod Vere, ali da se Kosta zauzeo za mnoge stvari i da su isplivali iz mnogih problema. Vuk joj skreće pažnju na to da je Kosta mutan lik i da mu ne veruje previše, jer je saznao da nije bio u ni u kakvoj kontaktu sa Radulom. Uz to joj otkriva kako ga neko prati. Sestra odbija da poveruje u njegove sumnje, komentarišući iza Vukovih leđa kako ga ona prati.

Ruža i dalje pokušava da se približi Zoranu i da iščačka ono što Lina i on kriju od porodice, ali on joj poručuje da prestane da zapada nos u njihove živote. Prebacuje joj to što ga je razdvojila od Line, poslavši ga u manastir, ali i to što je Ivanu kupila stan a bez da je razgovarala sa njim i Linom.

Tea govori Ivanu da ona i Kosta imaju probleme, da njih dvoje nisu ok, ali da su stvari pod kontrolom. Ivan želi da sazna šta se dešava među njima. Ona mu kaže da on muči pre svega sebe, ali da to nju uznemirava. Kosta je imao teško detinjstvo i sada kada se vratio u Srbiju, počinju da mu se vraćaju bolna sećanja.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement