Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Otkrivamo: Evo KAKVU tajnu kriju Miličine MINĐUŠE! Da li su one LEK ili KLETVA?

Zašto je Mirtea poklonila Veri minđuše?

Published

on

Tajne-vinove-loze-Milica-mindjuse2

Tajne vinove loze iz epizode u epizodu vode nas sve dublje u kontroverze i intrige kojima su prožeti životi dve glavne porodice – Smiljanića i Tomovića.

U sadašnjosti, ali i u prošlosti. Flešbekovi su nam otkrili da mnogo neotkrivenih pitanja krije zamagljena prošlost pre svega Verine porodice. Vuk, Ruža i Zoran takođe će otkriti sve ono što nosi i dug njihovih predaka, ali trenutno najzanimljivija linija radnje jeste ona koja prati Verinu majku – Milicu.

Iako je već postalo jasno da Mirtea želi da skloni Veru od njene prošlosti, istina se ne može sakriti. Vera je na tragu, a od Snežane saznala je da njena prijateljica i pomajka Mirtea nije iskrena kao što je ona mislila da jeste.

U flešbekovima otkrili smo i zašto je to tako.

Mirtea je dobro poznavala Verinu majku. Spojila ih je igra sudbine, kada je Mirtea Milici gledala u šolju. Tajna koju je tako otkrila nije joj dala mira, jer je reč bilo o nečem zastrašujućem što je Mirteu mnogo zabrinulo.

Tajne-vinove-loze-Vera-mindjuse

Upravo zbog toga je insistirala da dovrše gledanje u šolju, ali i da Milici na neki način pomogne.

Ono što privlači pažnju među uspomenama koje je pronašla Vera u kovčežiću pohranjenom u vinogradu bile su divne minđuše sa zelenkasto-plavičastim kamenom. Kako smo otkrili, te minđuše Mirtea je poklonila Milici, jer imaju posebna svojstva. Lekovita.

To nisu obične minđuše, kako saznajemo. One su antikvarne. Imaju lekovit učinak na onoga koji ga nose. Da li je Mirtea na taj način pokušala da sačuva Milicu od strašne sudbine i onoga što joj je pročitala u šolji? Ili je reč o nečem drugom?

Zašto je tako važno da Vera nikada ne sazna ništa o prošlosti svoje porodice i svojim roditeljima? Zašto nema podataka o njenom rođenju i tome ko su joj bili otac i majka?

Da li odgovore na ta pitanja kriju upravo minđuše koje je Mirtea poklonila Milici?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement