Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 21. epizoda: Anja se vraća! Vuk baca torbu! Maks i Nemanja se LJUBE pred VEROM?!

U ponedeljak, 25. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-21-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 21. epizoda: Vuk odlučuje da igra po svojim pravilima. Iako je imao dogovor sa inspektorom Molnarom da ucenjivačima preda torbu sa novcem, u kojoj je bio uređaj za praćenje, on odlučuje da je baci.

Sutradan, pre nego što krene put Negotina, Vuku će biti priređeno iznenađenje. Njegova ćerka Anja, koja je posle burnog raskida odlučila da proputuje svet, vratila se kući.

Maks i Nemanja su ispred Verine kuće. Vreme koje su proveli zajedno učinilo je svoje, zbližili su se. Maks hvata Nemanju za ruke i primiče mu se. Pitanje je trenutka kada će se poljubiti…

Stefan dobija novi zadatak kako da napakosti Smiljanićima, ali on se opire. Govori kako je rizično, jer neće biti sam. Dobija obećanje da ne brine, jer je to već rešeno.

Ruža govori Lini kako nije ni svesna sa kakvim čovekom su imali posla. Na ivici snage, Lina joj priznaje da ju je Šandor ucenjivao i da je ona uzela novac iz sefa, te da će ga vratiti iako ne zna kako.

Nakon što joj kaže da nju novac ne zanima i da neće o tome da priča, Ruža želi da zna da li se Šandor pojavljivao kod njih u kući pre nego što je nestao.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement