Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 2. epizoda: Petar se vraća u Beograd, ali Milena ne želi više da ga vidi!

U nedelju, 23. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Vreme zla 2. epizoda (nedelja, 24. april): Bogdana sprovode iz voza u zatvor Glavnjaču, gde ga ispituje Svetozar Vujković, inspektor koji ga je nekoliko godina ranije isleđivao.

Vujković, pritisnut naređenjem iz ministarstva (na Borinu inicijativu), ne sme da pribegava mučenju Bogdana, ali smišlja da ga suoči sa sinom Vladimirom, koji je prezreo oca zbog Bogdanovog neslaganja sa Staljinovim principima. Ponižen i slomljen nakon Vladimirovog odbacivanja u policiji, Bogdan odlazi u Valjevo da radi u očevoj voskarskoj radonici.

Vreme zla 2. epizoda: Vladimira puštaju iz zatvora!

Petar uspeva da se pridigne posle napada i odlazi kod pomagača Nezira. Razočaran zbog Mileninog nedolaska, odlučuje da se vrati u Beograd.

Bogdan dolazi u Valjevo, sestra i zet koji žive u porodičnoj kući ga odbacuju, kao i Mirko Čekić, stari prijatelj iz KP.

Vladimira puštaju iz zatvora, ali mu niko ne veruje da nije pušten bez intervencije.

Petar dolazi kod Ivana, gde mu ovaj saopštava da Milena više ne želi da ga vidi. Milena i Petar se gledaju kroz njen prozor, on odlazi.

U seriji Vreme zla 2. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin, Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement