Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Ovu VELIKU zvezdu HIT serije otkrio je EMIR KUSTURICA! I to U BUTIKU! Evo o kome je REČ!

Nije Milica Milša, već…

Published

on

Igra sudbine

IGRA SUDBINE Ovu VELIKU zvezdu HIT serije otkrio je EMIR KUSTURICA! Ušao u butik i rekao BIĆEŠ GLUMICA! Evo o KOME je REČ!

Tajne vinove loze osvojila je srca publike, a među brojnim glumačkim imenima koja imamo priliku da gledamo u ovom ostvarenju je i glumica Jelena Jovičić.

Jelena Jovičić u seriji „Tajne vinove loze“ tumačila je jednu od sporednih uloga, lik Danice, koja je u novoj sezoni pokušala da prodrma tlo pod nogama Vuku, Veri i Jeleni, ali je zahvaljujući liku Koste svoje planove završila neslavno.

Iako Jelenu više ne gledamo u Tajnama vinove loze, u seriji “Igra sudbine” njena Silvana u tandemu sa Dobricom glumca Miroljuba Turajlije, čini da se mi tresemo od smeha!

Igra sudbine Silvana

Međutim, malo ko zna da je ona glumačku karijeru počela sasvim slučajno, i to dok je radila u butiku.

Jelena je na velikom platnu debitovala u filmu „Crna mačka, beli mačor“ Emira Kusturice, a ulogu je dobila kada je to najmanje očekivala.

– Da bih zaradila novac za letovanje, povremeno sam, uporedo sa studijama na Filološkom fakultetu, bila angažovana u butiku. Budući da je Emir snimao u ulici u kojoj se ta radnja nalazila, primetio me je njegov saradnik i ponudio ulogu. U tom momentu interesovala me je zarada, gluma ne. Trebalo je da sakupim 300 maraka za more, te sam to shvatila kao odličnu priliku da ranije nego što sam planirala dođem do željenog iznosa – rekla je Jelena jednom prilikom za „Story“ i dodala:

– Dogovor je bio da snimam četiri dana, međutim, već nakon prvih kadrova saznala sam da ću snimati još i tako sam na setu ostala šest meseci, do kraja. Niko ne može da me ubedi da sam na bilo koji način uticala na to.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement