Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 169. epizoda: Bojan će Mari prirediti VELIKI ŠOK! A evo i KOJI!

Hoće li se Mari dopasti ono što će saznati?

Published

on

Nikola Šurbanović Kolo sreće

Kolo sreće 169. epizoda koja se na TV Prva emituje u utorak, 3. maja još jednom će Maru Raketić dovesti pred novi izazov. Ovog puta Bojan je taj koji joj je pripremio veliko iznenađenje. A evo i o čemu je reč.

Bojan i Jelisaveta saopštavaju Mari i Goci da su se pomirili. Nakon početnog šoka, Mara moli sina da joj objasni kako je uspeo da joj oprosti, jer ne bi volela da svojom odlukom povredi ni sebe, a ni Jelu.  

Nadajući se da će Andrija biti razuman i da će sve proći u mirnom tonu, Tereza odlučuje da ode kući po svoje stvari. Nađa je van sebe od straha… 

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 169. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement