Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 172. epizoda: ŠOK! Hoće li MARA oprostiti KOSTI što je pokušao da je UBIJE i OPLJAČKA?

Sve je OTKRIVENO! A šta će biti sa Silvijom?

Published

on

Kolo sreće 172. epizoda koja se na TV Prva emituje u petak 6. maja od 21.00 u domu Raketića posle potpunog haosa donosi raščišćene odnose. Prošlost je napokon izašla na videlo, ali i dalje ostaje pitanje šta će biti sa Silvijom.

Posle opšteg raskrinkavanja, Petar objašnjava Rosi da je sve moglo da bude drugačije samo da mu je rekla gde su mu roditelji i zato je izbacuje iz sobe.

Bojan nervozno objašnjava sestri da je sve bilo isplanirano – od „slučajnog“ susreta u butiku do njene otmice.

Iako Goca i Bojan ne misle da bi Petar trebalo da prođe nekažnjeno za zlo koje im je učinio, Mara im jasno saopštava da ona svoje dete neće gurati u zatvor dok mu ne da šansu.

Uznemirena Silvija ne može da poveruje da ju je Kosta izdao…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 172. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement