Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 173. epizoda: U Marinu kuću USELJAVAJU se još DVA STANARA! Evo i KOJA!

Hoće li im se svi obradovati?

Published

on

Kolo sreće 172

Kolo sreće 173. epizoda koja se na TV Prva emituje u ponedeljak 9. maja od 21.00 doneće veliki preokret u životima Raketića. Marin dom postaje bogatiji za dva člana. A evo i KOJA!

U razgovoru sa Kostom, Mara priznaje da se, kada su ga uzeli od nje, molila bogu za čudo i da se čudo desilo. Ona sada samo želi samo odgovor na jedno pitanje, da li je pre dolaska u njenu kuću znao da mu je majka.

Vanja poverava Jelisaveti da se pomirila sa Đoletom. Njenu sreću zbog drugarice samo će upotpuniti Bojanov dolazak. On je pakuje i vodi u kuću Raketića.

Ali, Jelisaveta nije jedino „pojačanje“ u porodici – Mara i Ljuba dovode i Kostu, a Goca je zbog toga očajna.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 173. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement