Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 493. epizoda: ŠOK! Zaviša provaljuje u stan UNE ZVRK! Hoće li je POVREDITI?

Da li će Una uspeti da se spase od Zaviše?

Published

on

Igra sudbine 493

Igra sudbine 493. epizoda koja se na TV Prva emituje od 20.00 u petak 13. maja izgleda da neće doneti previše uzbuđenja, ali će očigledno biti sjajan uvod u narednu nedelju. Evo i zašto.

Između Mile i Alekse situacija se polako smiruje i stvari se vraćaju u normalu. Ipak, Mili to nije dovoljno da bi je umirilo, te odlazi na sastanak sa Barbarom kako bi konačno raščistila stvari sa njom.

I dok smo u trenutku svi poverovali da se Barbara na neki način stvorila u Uninom stanu, napravivši scenu, izgleda da je siroti Luka sve to sanjao.

Za to vreme, u Unin stan zaista stiže nezvani gost – Zaviša Akbaba. Una pokušava da ga istera iz stana, ali ne uspeva. Hoće li Zaviša povrediti Unu Zvrk?

Una nije jedina koja će imati nezvanog gosta.

I kod Nikše stiže neočekivana poseta – Ljuštura mu dovodi nepoznatu visoku crnokosu ženu. O kome li je reč?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement