Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 35. epizoda: Veru HAPSI policija? Danica se sprema da UNIŠTI Kostu! Evo i kako

U petak, 13. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-35-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 35. epizoda: Lina i Zoran su u policijskoj stanici. Ona je odlučila da inspektoru Molnaru kaže istinu. Mada je u početku imala blokadu, počela je svoju ispovest od toga kada je Šandor došao kod nje…

Ruža ispituje Kostu. Rešeta ga pitanjima: zašto je došao, zbog čega je uzeo 40 odsto njihove firme, zbog čega im pomaže… Na kraju ga pita koliko će to da ih košta.

Marko dovlači Stefana u podrum. Govori mu da sve zna, da mu je Andrijana prenela da radi za Denisa.

Vera je naputu za Suboticu. Međutim, inspektori za organizovani kriminal je zaustavljaju i pitaju gde se uputila. Ona im odgovara kontrapitanjem, da li može da zna zašto je to pitaju.

Danica ne miruje. Odlučila je da istera do kraja ono što je zamislila. Rešiće se Koste i nju i Dušana vratiti u igru iz koje su ih isterali. Ona odlazi da se vidi sa opasnim tipom, čovekom za koga se sumnja da je u lošim odnosima sa Kostom. Odmah mu stavlja do znanja da je došla zbog Koste i da želi o njemu sa njim da razgovara.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement