Connect with us

Domaće serije

SERIJA PAD Objavljena PRVA fotografija Milana Marića kao ŽARKA LAUŠEVIĆA! Da li liči? Pogledaj FOTO

Evo kako će Milan Marić izgledati u seriji „Pad“

Published

on

MIlan Marić Žarko Laušević serija PAD

Pad serija po autobiografiji Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada„ o danima koje je naš poznati glumac Žarko Laušević proveo u zatvoru, nedavno je napokon počela da dobija svoje obrise.

Snimanje je počelo sredinom marta, a prve scene snimane su u jednom od pozorišta u centru Beograda. Kako je poznato, biografska drama imaće osam epizoda, za čiji scenario su zaduženi Petar Mihajlović i Bojan Vuletić, koji će biti i reditelj. Premijera se očekuje krajem godine na Superstar TV. Privilegija da igra našeg poznatog glumca pripala je Milanu Mariću, a on je danas objavio i prvu fotografiju u roli Žarka Lauševića.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni)

Kako vam izgleda Milan Marić kao Žarko Laušević? Podseća li?

O Žarkovom životu, kako je to priznao, Milan ne zna mnogo, tako da će u okviru zadatih okvira graditi svog Lauševića, koji će biti fiktivni lik koji je on sam osmislio, ali će se truditi i da sebe izmesti iz zone komfora i da se udalji od sopstvenog senzibiliteta kako bi uspeo da „otključa“ Žarka u sebi.

– Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena – zaključuje Marić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement