Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 33. epizoda: Koga ŠTITI inspektor MANE KRSTIĆ? Kostu ili…?

U sredu, 18. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-33-epizoda-Mane-Krstic

Tajne vinove loze 2. sezona 33. epizoda: Inspektor Molnar sa svojim ocem, nekadašnjim policajcem iz Subotice, odlazi kod Tomovića kako bi im ispričao sve što zna o njihovom dedi, Tadiji Tomoviću, koji je ubijen.

Bilo je veče, 1984. godina, kada je bio mladi policajac na dužnosti. Neko od radnika sa imanja Tomovića prijavio je buku, dreku i lomljavinu u kući Tomovića, pa je bio pozvan do dođe. Međutim, kada je stigao tamo, u kući je zatekao inspektora, njegov nadređeni. Pokušao je da uđe u sobu, u kojoj je bilo telo, ali mu on nije dozvolio.

Međutim, bilo mu je dovoljno da vidi lokvu krvi i Tadijine rane po glavi. Želeo sam da pregledam telo, ali mi inspektor nije dozvolio. Rekao je kako je sve pod kontrolom i da će on da završo uviđaj i poslao ga je kući. Bilo mu je čudno što je on dobio poziv preko dispečera i nije mogao da shvati kako je on došao tu. Ali, budući da nadređenom nije smeo da postavlja pitanja, odlučio je da ga posluša i ode kući.

Vuk govori kako to nije tačno, jer oni znaju da je Tadija umro od srčanog udara. Molnar Stariji kaže da jeste sutradan proglašen nesrećan slučaj. Zvaničan nalaz je glasio da je Tadija dobio infarkt, da je nezgodno pao i udario glavom o ivicu kreveta. Ali, njemu je, kako kaže, ostao loš osećaj. Svuda oko njega je bilo nereda, izgledalo je kako da je bilo borbe, sve je bilo razbacano. On ne veruje da je bilo reči o nesrećnom slučaju.

Onda je počeo malo da istražuje, ali mu je nadređeni inspektor odmah stao na put. Zatekao ga je kako vodi istragu na svoju ruku, zapretio mu je, zbog čega je ovaj odlučio posle nekoliko godina da da otkaz i preseli se. Ali, pre toga uspeo je da otkrije da je tog dana, kada je Tadija umro, imanje Tomović posetio nepoznati mladić koji je insistirao da ga primi. Tadija i on su razgovarali i mladić je ubrzo otišao, tužan i besan.

Tajne vinove loze 2. sezona 33. epizoda: Ko je inspektor Mane?

Radnici sa kojima je razgovarao jasnu su čuli njihov glasni razgovor. Mladić je insistirao da je Tadija njegov otac, dok je ovaj ismevao njegovu ludu majku i isterao ga napolje.

Vuku nije jasno zašto bi neko prikrivao ubistvo njegovog dede i pita ga ko je taj inspektor. Ni njemu nije bilo jasno, jer nije mogao da nađe vezu između inspektora i tog mladića, koji se zvao Kosta Jeremić. Seća se da se taj inspektor zvao Mane Krstić.

Mirtea govori Veri kako je zvala svaku policijsku stanicu u Subotici i da je našla nekog čoveka koji je radio sa Manetom Krstićem i on joj je dao njegov broj telefona.

Vera poziva Maneta Krstića. Kaže mu kako je dobila informaciju da je on brat Jelice Krstić, udato Bovan, te da bi volela da je poveže sa njenim mužem Nikolom Bovanom. Međutim, on joj spušta slušalicu.

Mada svi tragovi navode na to da je Kosta ubio svog oca, na kraju se ispostavilo da postoje i potencijalne ubice iz senke zbog kojih je inspektor Mane Krstić zataškao zločin.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement