Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze: VERA i MARKO bi mogli da završe U ZATVORU! Evo ko im smešta i zbog čega…

Smiljanići u epicentru organizovanog kriminala

Published

on

Tajne-vinove-loze-Marko

Druga sezona serije “Tajne vinove loze” polako se bliži kraju, a zapleti su sve složeniji i uzbudljiviji. Vera i Marko bi mogli da se nađu u velikom problemu, pa čak i da budu optuženi za dilovanje narkoticima i da završe u zatvoru!

Naime, Marka su priveli inspektori iz službe za borbu protiv organizovanog kriminala. Obaveštavaju ga da je u Francuskoj, u kamionima kompanije Smiljanić pronađen kokain u flašama vina. Pokrenuta je istraga interpola, i on i njegova majka mogu da idu u zatvor.

Ono što inspektori hoće jeste da pronađu glavne igrače i da prekinu taj međunaordni lanac trgovine. Obaveštavaju ga da ga prate već neko vreme i prisluškuju njegove pozove, i jasno im je da ni on ni njegova majka nisu umešani u rasturanje droge, ali da neko od radnika jeste.

Ono što od njega očekuju jeste da sarađuje. Da im kaže sve informacije o radnicima koji rade kod njega na pakovanju flaša.

Traže od njega da im da sve informacije u vezi sa novom isporukom za Francusku. Ukoliko bude nešto sakrio, prećutao ili rekao nekome nešto o tome, on i Vera biće optuženi za saučesništvo u distribuciji narkotika. Još mu govore da će sve biti u redu, ukoliko bude sarađivao.

Marku je jasno da se iza svega krije Vasićeva ekipa, te da je njegov drug Stefan, kome bezuslovno veruje, jedna od karika organizovanog kriminala uperenog protiv Smiljanića.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement