Connect with us

Domaće serije

Saznaj SVE o seriji MALA SUPRUGA! Evo KOJA zvezda KOLA SREĆE igra GLAVNU ulogu, i kad stiže na TV!

U Kolu sreće pravila je haos!

Published

on

Mala supruga serija

Kolo sreće uprkos tome što joj ta uloga nije bila namenjena mladoj glumici Srni Đenadić donela je rolu Jelisavete, a sa njom i ogromnu popularnost. Taman toliku da bude dovoljna za narednu glavnu ulogu i to u seriji produkcije „Inovative“ koja potpisuje i legendarnu Igru sudbine.

Reč je o telenoveli Mala supruga baziranoj na romanu spisateljice Mir-Jam, čije je snimanje nedavno započelo, a emitovanje se očekuje u julu. Srna u ovoj seriji tumači glavni lik, Đurđicu, koja je, kako kaže glumica – sušta suprotnost Jelisaveti.

Kolo-srece 60. epizoda

– Ona je čedna, naivna, nevina, iksrena devojka, dobrog srca. Ona i Jelisaveta su nebo i zemlja. Mada je u pitanju roman epohe, radnja ove melodrame smeštena je u sadašnje vreme. Scenario mi se mnogo dopada. Ta neiskvarena devojka živi u knjigama i veruje u ljubav na prvi pogled. Prosto je neverovatno da u današnje vreme postoje takvi ljudi. To je retko. Zadatak je odigrati lik nekoga ko nije glup, a pun je tolike ljubavi i dobrote prema onima koji je povređuju – ističe glumica pred kojom je još jedno maratonsko snimanje serije od 100 epizoda čiji scenario potpisuju Aleksandra Konstatinovič i dramaturg Aleksandar Radulović, dok je režija poverena Rastku Tadiću.

I dok se priprema za nove uloge, glumica otkriva zbog čega bi zaigrala u nekoj krimi-drami.

– Moja nova omiljena serija uz „Besu“ je „Močvara“. Volela bih da igram inspektorku, možda i zbog gena, jer je moj deda iz Kremne, bio načelnik policije – ozbiljan lik – zaključuje Srna.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement