Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze: Kosta OTKRIVA Anji priču o svom POREKLU! Evo šta želi od njene PORODICE…

Tadija je učinio jezivu stvar njegovoj majci

Published

on

Tajne-vinove-loze-Kosta-Anja

U 34. epizodi serije “Tajne vinove loze”, koja je na programu RTS 1 u četvrtak, 19. maja, istina o Kostinom poreklu izlazi na videlo.

Tokom promocije spota, Anja je malo više popila i opustila se pred Davidom, Ivanovim drugarom, sa kojim se u jednom trenutku izdvojila i otišla na sprat kako bi se osamili. Pod dejstvom alkohola, kreću strasno da se ljube, spremni da vode ljubav, ali u jednom trenutku Anja sa police obara fasciklu sa dokumentima. Ubrzo shvata da je reč o presklipingu koji je Kosta prikupljao o njenoj porodici.

Kosta je zatiče kako lista isečke iz novina i pita je da li je pronašla ono što je tražila. Šokirana, ona ga pita zašto to skuplja, a Kosta joj odgovara da nema razloga da se plaši jer on nikada ne bi udario na porodicu. Anja ne razume šta misli pod tim “porodicu”, a on joj direktno odgovara da je njegov biološki otac njen pradeda – Tadija. Njen deda Radule ga je podigao i odgajio kao sina. Ona kaže kako njegova priča zvuči suludo, što i on misli, ali da nije tako njega ne bi bilo.

Govori joj da je on, zapravo, plod silovanja i patnje. Silovanja od strane njenog pradede Tadije i patnje njegove majke. Ali, na kraju je po njega ispalo dobro to što je shvatio da ima porodicu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement