Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 178. epizoda: ŠOK! Bojan je u VELIKOJ OPASNOSTI! Evo i KAKVOJ!

Jelisaveta sluti loše vesti…

Published

on

Kolo sreće 178

Kolo sreće 178. epizoda na programu je televizije Prva u ponedeljak 23. maja od 21.00, a nova epizoda donosi nam novu dozu haosa bez koje bi nam život bio dosadan.

Jelisaveta je zabrinuta zbog Bojana. Kaže Mari da će ga čim se porodi nagovoriti da ode kod lekara kako bi se utvrdilo zbog čega se non-stop češe.

Iako su se posvađale, Danica ne dozvoljava Bojanu i Goci da blate majku, jer je po njenom mišljenju Mara najispravnija žena na svetu.

Momčilo poverava Brki da ga grize savest zbog činjenice da svi ljudi koji ga vole i koje on voli, misle da je mrtav… Ali, Brku mnogo više od griže savesti muči činjenica da je Momčilo završio u invalidskim kolicima i da više nikada neće prohodati…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 177. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement