Connect with us

Top Story

KONAČNO! STIŽU “KALKANSKI KRUGOVI 2”: Otkriveno kad počinje snimanje! Evo i kada gledamo 2. sezonu

Velika srpska glumica pridružuje se glumačkoj ekipi

Published

on

Kalkanski-krugovi-2

“Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na domaće male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da je kreator i scenarista Đorđe Milosavljević završio pisanje scenarija za drugi ciklus, te da je samo pitanje vremena kada će početi snimanje. U nastavku serije gledaćemo sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Bojana Stojković, koja u seriji igra Sašu, izjavila je da ona i kolege sa nestrpljenjem očekuju početak snimanja.

– U neizvesnosti smo, čekamo početak snimanja. Prva klapa pašće u julu, tačan datum još ne znam, ali znam da je ekipa spremna. Jako sam uzbuđena i jedva čekam da počnemo – rekla je Bojana Stojković, u emisiji “Kec na 11”, koju ćemo sledeće sezone gledati u seriji “Pad” .

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi”, kako nezvanično saznajemo, biće emitovana početkom 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Advertisement