Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze: TEA priznaje Ivanu da ga VOLI, ali da je njihova ljubav NEMOGUĆA! Evo i zašto

Hoće li njihova priča imati srećan kraj ili će Tea doživeti sudbinu Kristine?

Published

on

Tajne-vinove-loze-Ivan-i-Tea

Ivan i Tea su, kao nesrećno zaljubljeni par, osvojili srca publike u drugoj sezoni melodrame “Tajne vinove loze”. Oni koji navijaju za njihovu ljubav pitaju se da li će imati srećan kraj, uprkos velikoj razlici u godinama. Problem je i Kosta, koga Tea, očigledno, nije prestala da voli, ali koji joj od života pravi pakao.

Nakon što su se poljubili u klubu, a ona pobegla od njega u Nemačku, Ivan je danima pokušavao da stupi u kontakt sa Teom. Ali, ona mu nije odgovarala na poruke. Poslala mu je svoju asistentkinju da sa njom privede kraju montažu spota za njegovu pesmu. A onda se, bez najave, pojavila na promociji spota, koju je organizovala u Kostinoj kući.

Čim ju je video, Ivan ju je pitao zašto mu se ne javlja, a ona mu je odgovorila da to nije učinila zato što ne želi. Tokom cele večeri ga je ignorisala, što je njemu išlo na živce. Sačekao je pravi trenutak da je uhvati samu, pa ju je pitao šta glumi. Ona se pravila da ne razume o čemu Ivan govori, da bi joj ponovio kako je nestala, poslala mu njenu asistentkinju, a onda danima izbegavala da mu se javi na telefon i, za kraj, potpuno ga ignorisala na promociji spota. Pita je da li joj je bilo teško da mu pošalje poruku da je sve u redu.

Ona mu govori kako ne želi sa njim tako da razgovara, jer nisu se njih dvoje na ulici upoznali, i jasno mu stavlja do znanja da među njima nikada neće biti ništa.

Ivan je pita zašto ga je zavlačila, misli da joj je bilo dosadno, pa je poželela da se igra sa njim. Ona mu kaže da to nije tačno, te da on to i sam zna. Ipak, ponavlja mu da ne razume šta on želi od nje, jer njihova ljubav nije moguća. Ivan i dalje insistira, pita je šta je nemoguće.

Nemajući kud, Tea mu predlaže da odu kod Koste i kažu mu kako se ona zaljubila u njega i da želi razvod. Ivan je zaustavlja u poslednjem trenutku, na šta mu ona poručuje da bi sada trebalo da mu bude jasno zašto je njihova ljubav nemoguća.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement