Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 Otkrivamo sve o novim epizodama! Hoće li se Lazar i Ana pomiriti, ili je svemu KRAJ?

Finale će biti ŽESTOKO!

Published

on

Nemirna Državni službenik

Državni službenik 3 nastao u produkciji Telekoma Srbije i Filma Danas,  serija koju na kanalu Superstar pratimo svakog vikenda, odnosno subotom i nedeljom, od 21.00, kako smo videli bavi se najauktelnijom mogućom temom – korona virusom i pandemijom.

Radnja serije se odvija u vreme zatvaranja zemlje, policijskih časova, sveopšte  tišine;  jedne potpune nepoznanice u kojoj je ceo svet stao i u kojoj je  sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno.

I mi smo svi stali na prvi pogled, ali naši agenti, glavni junaci ove serije – nisu.

Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje- postala je njihova svakodnevnica.

Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak- državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo- jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji samo gledjaju svoj interes- borba dobrog i zla je neprekidna.  Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako?  Gde je kraj? Agenti ne staju- u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana; preko Bugarske, Turske, Kine.. Svet stoji. Zlo nikad.

Državni službenik 3 – Koja su to velika iznenađenja koja nas očekuju do kraja aktuelne sezone?

Lazar nastavlja da se bori sa time što Ana više nije sa njim, iako je svestan toga da se nikada nije pomirio sa tajnom koju mu je prećutala. Ipak, njegova osećanja i dalje su snažna. Da li će, možda, upravo ona dovesti do njihovog pomirenja? Ili je Ana postala deo prošlosti?

Dok Lazara muče privatni problem krtica nastavlja da podriva službu. Vreme je da se krene u lov na štetotočinu. Međutim, njihova akcija neće proći bez odgovora neprijatelja. A on će biti – žestok.

Uz glavne junake čije uloge tumače Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina  i drugi- seriji se priključuju glumci Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić- Ilić, Anđelika Simić i mnogi strani glumci.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/TV Novosti

Advertisement