Connect with us

Domaće serije

VIKEND SA ĆALETOM stiže na RTS 1! A evo i KADA i u kom terminu će se serija EMITOVATI!

NOva tragikomedija Nenada Jezdića uskoro na malim ekranima

Published

on

Vikend sa ćaletom

Vikend sa ćaletom 26. maja stiže na RTS 1, a serija će se emitovati radnim danima od 20.00.

Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” – Miroslava Momčilovića, na Prvi program RTS-a stiže neobična tragikomedija o kompleksnom odnosu oca i sina.

Gledaoci RTS-a imaće priliku da pogledaju svih sedam epizoda serije koja je pobrala simpatije širokog auditorijuma radnim danima od 20 časova.

Nakon saznanja da je teško bolestan i da mu je od života ostalo još nekoliko nedelja, Kašika, sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog „malih komplikacija“ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Vikend sa ćaletom

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao „pravi beogradski šmeker“ od malog sakrije svoju bolest…

 Uloge: Nenad Jezdić, Vasa Mareš, Bane Vidaković, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Miodrag Krstović, Mrako Gvero…

Scenario i režiju potpisuje Miroslav Momčilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement