Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 496. epizoda: ŠOK! Sofija je PREVARILA Adu! Evo i KAKO!

Hoće li se pokajati?

Published

on

Igra sudbine 496. epizoda koja se na programu TV Prva emituje u sredu 18. maja od 20.00 doneće razrešenje mnogobrojnih peripetija i zapleta u koje su se Kanački upleli kao u paukovu mrežu. Hoće li uspeti da se iz nju izvuku pre nego što do njih stigne pauk zavisi samo od toga koliko pametno će odigrati naredne poteze.

Nakon što je Nikša sateran u ćošak, Ada i Vukašin se dogovaraju oko sledećih koraka. Veoma je važno da firma ne bude povezana sa skandalom za koji je odgovorad Nikša.

Ipak, vidimo da Nikša nije uhapšen. U narednoj epizodi zatičemo Nikšu i Nadu na ručku što znači da se on nekako ipak izbavio od zamke koju mu je smestio Vukašin sa Coletom. Međutim, ne dopada mu se jedan detalj koji je spazio na Nadinoj ruci.

Zaviša očekuje od Strahinje da ispuni svoj deo dogovora. Hoće li Strahinja pristati na to?

Sofija je odlučila da pristane na Barbarinu igru i da isuni njen zahtev. Odglumiće da joj nije dobro kako bi Ada otišla po vodu, a nju ostavila samu u sobi, kako bi mogla nesmetano da postavi prislušni uređaj.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement