Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 180. epizoda: ŠOK! Bojan je U NESVESTI! Hoće li preživeti?

Hoće li se ostvariti Jelisavetini najveći strahovi?

Published

on

Kolo sreće 180

Kolo sreće 180. epizoda koja na TV Prva stiže u sredu 18. maja od 21.00 doneće novi nemir u dom Mare Raketić. Jelisavetini najveći strahovi počinju da se ostvaruju.

Kalina nema nameru da ustukne pred “golupčićima”, pa razmišljajući o ćerkinom dobru pita Božu kada će konačno da je oženi i skine ljagu sa njihove kuće.

Goca je svesna da ništa neće vratiti Momčila i zato je rešena da bar majci ne dosipa so na ranu. Između Ognjena i Nađe dolazi do raskola, dok on priželjkuje dete sa njom, ona misli da su prenaglili sa svojim odnosom.

Dok se Vanja raduje zbog zajedničkog života sa Đorđem, on se pojavljuje sa novim vestima – dobio je odličnu ponudu za posao, ali u Beogradu.

Bojan ponovo dobija napad i pada na pod!

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 179. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement