Connect with us

Emisije

Survivor Srbija 2022: Milica KONAČNO otkrila šta STVARNO misli o NAĐI! Ovo NIKO nije očekivao!

Došlo je vreme da padaju maske

Published

on

Survivor Srbija 2022 Milica Dabović

SURVIVOR SRBIJA 2022: Milica i Nađa su u toku boravka na ostrvu često dolazile u sukob, pa se dosta pričalo o njihovom odnosu.

Nađa je otvoreno podelila sa Stevanom svoje mišljenje o odnosu sa Milicom Dabović.

Ona je, takođe, prepričala Stevanu određene situacije, koje je imala sa Milicom u prethodnom periodu, pa je ispričala kako se oseća.

Nađa je naglasila da joj je važno da ostane u dobrim odnosima sa ostalim članovima Crvenog tima, pa da njene nesuglasice sa Milicom ne utiču na ostale takmičare.

Sa druge strane, Milica je otvoreno govorila o Nađi i njenom učešću u Survivoru.

– Nađa je neko ko je mlad, ali ko veoma dobro zna šta radi i kako da izmanipuliše sve učesnike u Survivoru, pa da čak i od mene napravi tele. Zato ja nisam mogla kao svi ostali da je tešim i da joj kažem: „Jao Nađice, ostani, možda ćeš pobediti“, već sam joj otvoreno rekla šta mislim kad me je pitala da li da ostane ili da ide kući – poručila je Milica Dabović, dok je Nađa u razgovoru sa Stevanom otkrila neke detalje za koje on nije znao. Jedan od njih je i taj da je Milica nagovarala Nađu da napusti takmičenje još za vreme prvog duela.

– Milica ne može da utiče na mene šta god da kaže – poručio je Stevan saznavši za Miličinu stranu priče, napominjući ipak da bi i jedna i druga trebalo da spuste loptu i saslušaju šta ima da kaže ona druga.

– Sa Miličine strane osetim veliku odbojnost i to je nešto što ne verujem da će se promeniti – zaključila je Nađa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Nova S

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement