Connect with us

Bioskop

“KOCKAR”: Evo zašto NE SMETE propustiti OSVETNIČKI TRILER Pola Šrejdera (TREJLER)

Oskar Ajzak u ulozi enigmatičnog kockara na velikom platnu

Published

on

Kockar

Na prošlogodišnjoj Venecijanskoj mostri prikazan je jedan od najočekivanijih filmova godine – pokeraška drama “Kockar” (The Card Counter) reditelja Pola Šrejdera, koji je glavnu ulogu namenio, u poslednje vreme veoma uspešnom glumcu, Oskaru Ajzaku, dok je u sporednoj ulozi čuveni Viljem Defo. Film je od 2. juna u domaćim bioskopima.

Osvetnički triler donosi priču o bivšem vojniku koji je gonjen duhovima prošlosti postao kockar.

Ajzakov lik – sebe naziva Bil, dok pravo ime ostaje tajna, kao i sve ostalo u vezi sa njim, osmišljeno da ne ostavlja nikakav trag. Stalno u pokretu, on se kocka sa niskim ulozima. Ali uprkos njegovoj enigmatičnosti, dve osobe ga primećuju. La Linda vidi njegov potencijal i pokušava da ga regrutuje u svoje kockartske krugove. Sirk, mladić bez korena sa napola formiranim planom, nada se da će ga ubediti da se osveti zajedničkom neprijatelju.

Reditelj Pol Šrejder, svrstava se u niz čuvenih reditelja poput Martina Skorsezija, Frensisa Forda Kopole, Stivena Spilberga, Džordža Lukasa, a najpoznatiji je po filmu “Taksista” koji je proslavio Roberta De Nira. Za prošlogodšnju Mostru specijalno je pripremio dramu “Kockar”.

Prethodna godina je, može se reći, bila zlatna za Oskara Ajzaka koji je glumio u disopijskom rimejku filma “Dina”, u takođe, ponovljenoj verziji serije Ingmara Bergamana “Priče iz bračnog života” uz Džesiku Čestejn, ali i kao tajnoviti kockar u novoj krimi, pokeraškoj drami “Kockar”. Nasuprot njemu našao se proslavljeni velikan Holivuda – Viljem Defo, koji nije imao ništa manje uspešnu prethodnu godinu (“Aleja noćnih mora”, reditelj Giljermo Del Toro). U ostalim ulogama su Tigani Hadiši i Taj Šeridan.

Ovo ostvarenje, koje je imalo premijeru na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji – “Kockar” u domaćim bioskopima je od 2. juna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo MegaComFilm

Continue Reading
Advertisement