Connect with us

STARS

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Sin Aleksandra Berčeka u seriji “Tajne vinove loze”

Published

on

Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom,dobio je dvoje dece sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša. Deca su povukla na oca, niko od njih ne voli da privlači medijsku pažnju. Ime Berčekovog sina Nikole se pojavilo na odjavnoj špici serije “Tajne vinove loze”, pa su se gledaoci zapitali da li ima veze sa slavnim glumcem.

“Tajne vinove loze” kombinuje autentične, realne lokacije i objekte koji su napravljeni u studiju, a Nikola Berček, sin glumca Aleksandra Berčeka, potpisuje scenografiju. Imamo i staru kuću s prozorom usred dnevne sobe. Nikola je to uradio po uzoru na nešto što ima kod svog oca u Rumi. Meni je to bilo neobično, ali bilo je posle zgodno kod snimanja – ispričao je reditelj. U kući, po uzoru na nekadašnji dom Ace Berčeka, živi porodica Tomović.

Nikola Berček niz godina je deo filmskog sveta, doduše iza kamera. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom. Bio je deo ekipe brojnih filmova i serija: “Profesionalac”, “Jagodići”, “Ulica lipa”, Кordon”, “Pad u raj”, “Smrdljiva bajka”, “Ivkova slava”.

Nikola-Bercek

Nikola Berček, Foto: Printscreen Facebook

Ono što istinski osim scenografije Nikola Berček voli da radi, jeste muzika. Aktivno svira gitaru u bendu “Autopark”.

Osnivač benda “Autopark” su 2000. godine osnovali Milan Jovanović, Ognjenka Lakićević i Nenad Jevtić.

Muzika koju članovi benda stvaraju bi mogla  da se opiše kao spoj gitarske buke i pop melodije, otrovan uticajima američkih i engleskih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka. Međutim, članovi benda su izjavili da inspiracija za stvaranje muzike zavisi od njihovog stanja , da se pomeraju muzičke granice i da je definisanje muzike u svakom smislu dosadno.

Nikola je stalni član benda “Autopark” a osim njega tu su i Ognjenka Lakićević (vokal), Aleksandar Šišić (bas), Bojan Dmitrašinović (bubnjevi), Dušan Lopušina (gitara) i Aleksandar Sivački (klavijature).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Facebook, Promo

Advertisement