Connect with us

Emisije

Survivor Srbija 2022: Otkrivamo! Evo ZAŠTO svi MRZE STEVU! JEDNA stvar je PRESUDNA!

Steva postao omraženiji od Milice Dabović

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Stevan Stevanović iz crvenog plemena u poslednje vreme važi za jednog od najmanje omiljenih takmičara popularnog šou programa Survivor.

Crvenom timu, u kojem se i Stevan nalazi, često se na mrežama zamera nepravda. Gledaoci putem društvenih mreža komentarišu da je Stevan nepravedno okarakterisan kao najjača karika od strane svog tima samo zbog fizičkog izgleda, koji je u stvari, njegova mana, što su pokazali izazovi i dueli u kojima se takmičio – i gubio.

Od svih takmičara crvenog tima, Stevan ima ubedljivo najmanje dobijenih duela, a i pored toga, nikada nije dobio nominaciju za ispadanje.

Osim toga, čini se da ne doprinosi ni u ostalim aktivnostima na ostrvu (ne peca, ne kuva…). Možda mu se sve ovo i ne bi zamerilo da u poslednjih nekoliko epizoda nije pokazao izrazitu želju da Nađu Erić prikaže kao najslabiju kariku, iako zvanična statistika pokazuje da ona ima bolji učinak od njega.

Njegovo često „saučesništvo“ sa Milicom Dabović u pokušajima da Nađu predstavi kao nekoga ko bi trebalo da napusti Survivor što pre učinili su ga trenutno jednim od najomraženijih takmičara.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement