Connect with us

Domaće serije

ZBORNICA od 23. maja i na NACIONALNOJ TELEVIZIJI! Evo i KOJOJ i u KOM TERMINU!

Šta nastavnici rade kada ih niko ne vidi

Published

on

Zbornica

Zbornica novi sitkom Telekoma Srbije i produkcije Atos film, od 23. maja počinje svoj televizijski život i na kanalu sa nacionalnom frekvencijom. Reč je o TV B92, gde će gledaoci seriju koja nas je sve nasmejala do suza prvim epizodama na Superstar TV moći da prate svakog radnog dana od 21.00.

Kada deca prvi put kroče u školu, uvek im pogledi idu ka jednim vratima, a to je mesto gde nastavnici provode svoje vreme, naravno odmah ste znali da je reč o zbornici! Oduvek nas je zanimalo šta se tamo događa za vreme malih i velikih odmora? O čemu se priča ali i da li među nastavnicima postoje sitne čarke kao među decom?

Sada imate priliku da premijerno na kanalu B92, svakog radnog dana od 19.00, saznate sve tajne nastavnika.

Serija kroz pedeset epizoda prati sva dešavanja iz života nastavnika, pa se pruža mogućnost da vidimo kakvi su oni zaista, kako je kada ceo život provedeš u školi sa različitim generacijama, koliko im teško padaju rastanci, i šta je bitno da nauče đake.

Kakvi su zapravo oni? Pre svega oni su dragi ljudi koji se lako posvađaju, još lakše pomire, spremni na razne kalambure, neumorni u međusobnim raspravama, skloni svakakvim nestašlucima, smehu, ali i preteranim brigama, izuzetno radoznali, baš kao i deca koja idu u školu.

Serija “Zbornica” je idealna prilika da se podsetite kako je vama bilo kada ste išli u školu, ali i da se nasmejete svojim nastavnicima i naravno probudite ono dečije u sebi i za trenutak zaboravite sve brige i probleme.

Uloge su poverene glumcima koji će ih izneti na pravi način, a to su: Zoran Cvijanović, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Jovana Balašević, Katarina Žutić, Anka Gaćeša, Dejan Lutkić, Đuro Brstina, Gorica Popović, Paulina Manov, Marko Nikitović i drugi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Atos produkcija

Izvor Film i TV

 

Advertisement